perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kesän meininkejä!

Kesäkesäkesäkesä on täällä taas! Helteitä pukkaa ja mittarit näyttää 30. I like!

Kaikessa on kuiteskin se nurjapuoli. Töissä ei oo helteillä mukavaa, autossa ei tosiaan oo sitä ilmastointii töissä ja kotonakin on 28 sisällä. Mut ei me valiteta kun kohta tulee taas kylymä talvi. Hyrrr


Mutta mitä meille kuuluu? 


Arki pyörii tällä hetkellä kodin, hoidon ja työn välillä. Aina kun mulla on aamu vuoro Nelli on hoidossa ja kun on iltaa niin Nelli on joko isin kanssa kotona tai viettämässä kesäpäivää mummolassa. Homma toimii vallan mainiosti näin, mikälisikäli ei oteta huomiion että en oo aivan tyytyväinen Neppanan hoitoon. Se tulee aina sieltä vaatteet tosi sotkusena, kukaan ei tiedä mitä on tapahtunut jos jossain on ruhje tai jotain on hävinnyt ja kaiken huippu meidän RATTAAT. Ne on remontissa eikä ole tietoa millon saadaan takasin. Sieltä oli katkennut jokin poikittainen vakain hoidossa. Niin sekin lysti sitten maksaa meille 70 e! Murr..

Onneksi tähän tulee muutos elokuussa ja sain Neppanan hoitoon perhepäivähoitajalle. Ihanaa saan mielenrauhan ja tiedän että sille ei siellä käy mitään ja se on todella hyvissä käsissä! Käytiin tutustumassa torstaina sinne ja Nelli oli heti kuin kotonaan, se ei ujostele tai vierasta. Huippua! (:


Meillä on myös ollu tässä nimpparijuhlintaa sun muuta mm Nelli 10 kk! (: J sai nimpparilahjaksi kauan odotetun GRILLIN ja nyt me ei muuta syödäkkään kuin grillattua ruokaa ja on se vaan hyvää! Ostin myös vohveliraudan joka oli niiiiiin väärä siirto. Vohveleita tehdään nyt harvase päivä ja eihän siinä tuu muuta kun puotetut kilot takasin , hah .


10kk teemaan tottakai kuului, että Nellistä tuli iso tyttö mitoin 11750g ja 76 cm! Ja silloinhan on myös kaukalo ihan out. Tässä Nelli on hoitoon lähdössä meiän kakkos istuimessa ja omaan autoon me hankittiin Nellin nimppareiksi Cybex Pallas 2-fix suosittelen kaikille ketkä palkki istuinta vaan harkitsee! Niin näppärä ja Nellikin tottui siihen tosi nopsaa! Jo toisella kerralla se oli sinut sen palkin kanssa (:


"Minä itse" on nyt in kun ollaan tultu tähän ikään. Eli ruuat ja juomat täytyy saada syödä itse. Hauskaa tässä on tää sotkeminen :D Äskenkin maidot piti juua sängyssä itse PYÖRIEN ja kokoo eukko oli ihan maidossa (: Hassu.


Kun ei olla töissä tai hoidossa me ollaan vaan nautittu yhessä olosta ja kesästä sekä tietty jädestä (; ! Siksipä täälläkin on ollut hiljaista mutta varmasti pikkuhiljaa alkaa tulla taa useammin ja useammin juttua! 

palaamisiin! Ja toivotan kaikille hyviä kesäpäiviä! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti