sunnuntai 17. elokuuta 2014

Asiakaspalvelu kunniaan

Oli ihan pakko tulla tännekkin hehkuttamaan, mitä meille on käynyt! Toisille asia ei ehkä olisi näin suuri, mutta itse ensikertalaisena olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen ja hämmästynyt millaista asiakaspalvelua me saatiinkaan! (:

Me ostettiin siis neitille jouluna 2013 TrippTrapp ja siihen se pöytä playtray.
Se on hirveen kätsy kun siinä on korkeet laijat ja vedet ja ruuat pysyy siellä niinkon oon varmaan jo monesti kertonukkin vanhoissa postauksissa No me käytettiin sitä kokoaika ja sormiruokailut suju siinä tosi näppärästi kunnes vuoden alussa kun Nelli oli siinä syömässä se napsahti POIKKI... ja se pöytä tumahti Nellin jaloille. Yritettiin sitä liimata mutta suotta, se oli sellasta muovia että eihän se miteskään kestänyt. Sit luovutettiin! Meillä on lasipöydät niin ihan hyvin ruokailut sujui siinäkin eikä tarttennu peljätä milloin se pöytä taas romahtaa. Josta tuli mieleene ttä se kuka sanoo että lasipöydät ei oo hyviä lapsiperheessä, niin haluisin kommentteja kuinka te pyyhitte vähän kuivahtaneet ruuan jämät yms puurot puupöydästä? Musta on vaan hirmu kätevää kastella pöytä ja pyyhkiä reippaasti miettimättä että apua mitä mun pöydän pinnalle nyt tapahtuu? Lähteekö maalit? Lohkeileeko se? 

No kuiteskin asiasta poikkeamatta se on virunut tuolla nurkassa käyttämättömänä piitkään aikaan oottamassa roskiin vientiä tai sitä että joku keksii siihen hirmu hyvän patentin joka KESTÄÄ. Jopa minun iskä sano ostavaa uuden, mutta jäin miettimään onko se hintansa väärti jos sekin hajoaa noin? SItten ollaan tuhlattu jo n. 120 e vaan PÖYTÄÄN.

Mutta törmäsinkin eilen sattumalta eräässä Facebookin ryhmässä keskusteluun jossa naishenkilö esitteli ja kehui kyseistä pöytää. Päätin mielenkiinnosta kysyä, että onko kaikki samaa materiaalia. Näitähän saa siis punaisena, mustana ja valkoisena sekä läpinäkyvänä joka oli tää meidän versio. Keskustelussa selvisi että kaikki on samaa materiaalia ja käy myös vanhempaan tuoliin, joskin siitä oli montaa mieltä kuinka se siihen istuu. Minä en sen koomin keskusteluun osallistunut kuhan huikkasin lopuksi että kysyin vain koska mietin onko kaikki yhtä kestäviä kuin tämä meidän KATKENNUT, johon tämä mukava henkilö vastasi että kannattaa tehdä tuotteesta reklamaatio. reklamaatio? NO ei ollu tulut mieleenkään!

Minähän otin vinkistä vaarin ja näpytin sähköpostia jossa kerroin kuinka tämä on käynyt ja että se on virunut van tyhjänpanttina tuolla ja kuinka harmillista tämä on. Kerroin myös että tuote on ostettu viimevuoden joulukuussa, jonka jälkeen ajattelin että tää on menetetty peli. Kuka niin vanhoja alkaisi edes korvaamaan mitenkään ja kun sitä ei ole heti reklamoitu. Mutta kas kummaa vastaukseksi sain että tottakai he korvaavat tämän, että kyllä niiden täytyy kestää ja lopussa kysyivät osoitetta ja kertoivat lähettävänsä UUDEN. Mitä ihmettä! Kuinka mukavaa (: Oon niin iloinen että törmäsin tähän keskusteluun sattumalta, ja oon iloinen ymmärtävästä asiakaspalvelusta jajaja suosittelen kyllä PLAYTRAYtä kaikille jotka sitä miettii! Nyt innolla jäädään oottelemaan milloin meidän uus pöytä tulee!

HUIPPUA (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti