torstai 14. elokuuta 2014

SANO K-E-S-Ä! - "hhhö?"


Vapaitten kunniaks päätettiin koko konkkaronkka pistää auto lujille ja lähtä kohti mökkitietä! Muuta ajateltavaa ja hyvää ruokaa sekä seuraa. Mikäs sen parempaa (:
Oli kyllä pakko laittaa alkuun meidän kesan ihanuus! Tuo hame on niin vieny miun sydämen! ^^ Ja tietysti sen pitäjä (:


Ja tämä muumi pyyhe hupulla, siitä on tullut suuri lemppari (:


Mutta tosiaan lähdettiin meiän himppusen MATALALLA autolla mökille.. siis sillä ei pääse ees pitäjän tokmannin parkkiin kun kynnys on liikaa helmoille.. niin mökkitie! TErve ja jännitys.. Ei se pohja ihan selvinnahoin selvinny mutta vielä se kuiteskin kulkkee! (:

Mökillä oli myös papan ja mummon ja tietty isin ja kummin (jakaimanserkunliipalaapa) koira Julius! Niistä on tullu Nellin kanssa yllättävän hyvät kamuset.. sitä ei ois alkumetreiltä ehkä uskonu (:


Löytyi myös ANKKA. ja pihamaalla oli niin paöjon seurattavaa että huhhu! 


Tässä meillä on meiän uimakapistus ja vielä hymyilyttää (:


YYH! Märkääsammalta! Haha  tää on joteski ihan lemppari (:


Meiän neiti lähenee 1 veetä ja kyllä se jo kävelee tukiapitkin ja vähän ilmankin. Osaa osottaa mieltää ja uusin juttu on opittu APINAluontoohjelmasta. Siis nenän nyrpistys apina ilme! JEEH.


Vähän itse koitan kyllä ..


Teretulemast! Tästä piti tulla kutsuihin kuva mutta en enää tiedäkkään onko NIIIN kiva sitten kuiteskaan (;


HUPS. uikkarin vaihto ja uimaan..


...eiku?!


Molskispolskis ja niin se tyttökin heittitalviturkin ennen äitiä, eih en ole uinut. KAKS kertaa jänistäny kylläkin :D Ilta oli mukava. Hyvää ruokaa, tyyni ranta ja ajatustenpurkua! Mitä sitä muuta voiskaan toivoa (:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti